WMC 2017

De officiële WMC 2017 App met een uitgebreid programma overzicht, tijdlijn, realtime scores en impressies van bezoekers !

WMC Kerkrade promoot en bevordert de internationale blaasmuziek, stimuleert talent van alle leeftijden, streeft naar vernieuwing en steunt wereldwijd de kwaliteitsontwikkeling van muzikanten en orkesten.

Één keer in de vier jaar organiseert WMC Kerkrade het bekende internationale festival voor de blaasmuziek het Wereld Muziek Concours met een uitgebreid wedstrijdprogramma, een hoogwaardige concertcyclus en een aansprekend randprogramma. Tijdens WMC Kerkrade kun je genieten van: Concertwedstrijden voor blaasorkesten en slagwerkensembles; Mars- Marsparade- en Showwedstrijden voor marching/showbands; Dirigentencursus en wedstrijd voor jonge dirigenten van blaasorkesten; Een hoogwaardige reeks Concerten; Een randprogramma met Young Generation projecten, workshops en veel meer; Internationale Ronde Tafel Conferentie.

Naast het Wereld Muziek Concours organiseert WMC Kerkrade ook tussentijds nog allerlei activiteiten.

Скачать на Android

Скриншоты WMC 2017

Видео

Информация с Google Play

Последнее обновление: 19 июля 2017 г. Кол-во скачиваний 1 000–5 000
Последняя версия 1.4 Возрастные ограничения Для всех
Размер Требуемая версия Android 4.1 или более поздняя
Интерактивные элементы Взаимодействие пользователей Контент для продажи
Разработчик: Перейти на веб-сайт Написать: apps@xhiby.com Конфиденциальность

Загрузка приложения WMC 2017

Перейти в Google Play1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (351 оценок, среднее: 5,00 из 5)


Загрузка...
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: